CW-HTMLI-II

Larnitech CW-HTMLI-II

De CW-HTMLI-II in het kort

De CW-HTMLI-II is een 5-in-1 sensor die temperatuur, beweging, lichtsterkte en luchtvochtigheid kan meten. Bovendien is er een infrarood-emitter geïntegreerd, die het infrarood signaal 360 graden uitstuurt.

Daarnaast is er de CW-CO2. Dit is onze ‘alleskunner’ met niet alleen de hierboven genoemde sensoren voor temperatuur, beweging, lichtsterkte en luchtvochtigheid plus de infrarood emitter, maar daarnaast dus ook nog een ingebouwde CO2-sensor. Kortom: 6 functies in 1 sensor!

Je sluit de CW-HTMLI-II of CW-CO2 aan op de CAN-bus; let daarbij op dat je de CAN-bus connector op de aangegeven wijze aanbrengt (volgens de tekening achterop de CW-HTMLI-II).

De CW-HTLMI-II is de opvolger van de CW-HTMLI (het ‘spinner’ model).

Let op! Er zijn dus twee uitvoeringen van deze sensor, in dezelfde behuizing:
1) De CW-HTMLI-II met sensoren voor temperatuur, beweging, lichtsterkte en luchtvochtigheid, en daarnaast dus een geïntegreerde infrarood emitter
2) De CW-CO2 die ALLE bovengenoemde sensoren heeft, maar tevens een CO2 sensor bevat.

Ook andere uitvoeringen beschikbaar.

Naast deze Larnitech multi-sensor voor het meten van beweging, lichtsterkte en luchtvochtigheid, hebben we nog veel meer sensoren in ons assortiment. Neem een kijkje op deze pagina voor een overzicht van alle mogelijkheden. Deze CW-HTMLI-II is bijvoorbeeld ook verkrijgbaar in een iets andere uitvoering: de CW-HTMLI. Maar er zijn ook waterlekkage sensorentemperatuursensorenCO2 sensorenluchtvochtigheidssensoren of een combinatie van deze: onze ‘multi-sensoren‘.

Zoek je uitgebreide informatie over dit product?

Klik dan op deze link om direct naar de uitgebreide Wiki-pagina van dit product te gaan, met diepgaande technische informatie, afbeeldingen, aansluitvoorbeelden en nog veel meer.

Technische specificaties van de CW-HTMLI-II

Sensoren voorLuchtvochtigheid (H van Humidity)
Temperatuur (T van Temperature)
Beweging (M van Motion)
Lichtsterkte (L van Lighting)
Infrarood (I van Infrared)
CO2 (alleen het model CW-CO2)
Hoek infrarood emitter360°
Voeding11.5 … 27.5 V DC van de CAN-bus
Stroomverbruik (24V)100mA
Bus typeCAN-bus (4-draads)
MontageAan het plafond of wand
BeschermingsklasseIP40
Omgevingstemperatuur-10 … +50°C
Afmetingen85x85x35 mm
Gewicht70 gram