CW-HTMLI

Larnitech CW-HTMLI

De CW-HTMLI in het kort

De CW-HTMLI is een 4-in-1 sensor die beweging, lichtsterkte en luchtvochtigheid kan meten. Bovendien is er een infrarood-emitter geïntegreerd, die het infrarood signaal echt alle kanten uitstuurt. Vandaar ook de ‘spinner’ vorm, waarbij je ook de infrarood emitters kunt zien op de bovenstaande foto om een zo groot mogelijk bereik te krijgen.

⚠️ Let op! De CW-HTMLI heeft gèèn temperatuursensor! Als je temperatuur wilt meten, selecteer dan de CW-HTMLI-II. De T van Temperature is wel aanwezig, maar door een te grote interne warmte-ontwikkeling is deze niet bruikbaar.

Je sluit de CW-HTMLI aan op de CAN-bus; let daarbij op dat je de CAN-bus connector op de aangegeven wijze aanbrengt (volgens de tekening achterop de CW-HTMLI).

Ook andere uitvoeringen beschikbaar.

Naast deze Larnitech multi-sensor voor het meten van beweging, lichtsterkte en luchtvochtigheid, hebben we nog veel meer sensoren in ons assortiment. Neem een kijkje op deze pagina voor een overzicht van alle mogelijkheden. Deze CW-HTMLI is bijvoorbeeld ook verkrijgbaar in een iets andere uitvoering: de CW-HTMLI-II, al dan niet met een geïntegreerde CO2-sensor. Maar er zijn ook waterlekkage sensorentemperatuursensorenCO2 sensorenluchtvochtigheidssensoren of een combinatie van deze: onze ‘multi-sensoren‘.

Zoek je uitgebreide informatie over dit product?

Klik dan op deze link om direct naar de uitgebreide Wiki-pagina van dit product te gaan, met diepgaande technische informatie, afbeeldingen, aansluitvoorbeelden en nog veel meer.

Technische specificaties van de CW-HTMLI

Sensoren voorLuchtvochtigheid (H van Humidity)
Beweging (M van Motion)
Lichtsterkte (L van Lighting)
Infrarood (I van Infrared)
Hoek infrarood emitter360°
Voeding11.5 … 27.5 V DC van de CAN-bus
Stroomverbruik (24V)100mA
Bus typeCAN-bus (4-draads)
MontageAan het plafond of wand
BeschermingsklasseIP40
Omgevingstemperatuur-10 … +50°C
Afmetingen80x70x25 mm
Gewicht30 gram