Larnitech CW-MSD

De CW-MSD in het kort

Met allerlei sensoren kun je je huis op een zodanig manier automatiseren, dat veel taken niet meer handmatig uitgevoerd hoeven te worden.

Een voorbeeld daarvan is de verlichting in het toilet: waarom zou je daar nog een lichtschakelaar plaatsen, als je het met een superkleine Larnitech sensor kunt automatiseren?

Maar ook de verlichting naar je kelder, garage of berging kun je natuurlijk uitstekend automatiseren met deze handige bewegingssensor.

De CW-MSD is een sensor die alleen beweging kan meten.

Je sluit deze CW-MSD niet aan op de CAN-bus, maar rechtstreeks op de Metaforsa server. De CW-MSD is dan ook niet geschikt in combinatie met een Larnitech DE-MG (server).

Ook andere uitvoeringen beschikbaar.

Naast deze inbouw bewegingssensor (alleen geschikt voor de Metaforsa), hebben we nog veel meer sensoren in ons assortiment die je kunt aansluiten op de CAN-bus. Neem een kijkje op deze pagina voor een overzicht van alle mogelijkheden. De uitvoering van de CW-MSD is bijvoorbeeld verkrijgbaar als de CW-M, of met een geïntegreerde lichtsensor en infrarood emitter: de CW-MLI. Maar er zijn ook waterlekkage sensorentemperatuursensorenCO2 sensorenluchtvochtigheidssensoren of een combinatie van deze: onze ‘multi-sensoren‘.

Zoek je uitgebreide informatie over dit product?

Klik dan op deze link om direct naar de uitgebreide Wiki-pagina van dit product te gaan, met diepgaande technische informatie, afbeeldingen, aansluitvoorbeelden en nog veel meer.

Technische specificaties van de CW-MSD

Sensoren voorBeweging (M van Motion)
Voeding5-13 Volt DC, rechtstreeks van de Metaforsa server
Stroomverbruik (13V)1mA
Maximale detectie afstand10 meter
Compatible metMetaforsa servers
Bus typeGeen bus, 3-aderige verbinding met Metaforsa server
MontageAan het plafond
BeschermingsklasseIP40
Omgevingstemperatuur-10 … +50°C
Afmetingen22x22x25 mm
Gewicht15 gram