De Larnitech CW-M bewegingssensor.

De CW-M in het kort

Met allerlei sensoren kun je je huis op een zodanig manier automatiseren, dat veel taken niet meer handmatig uitgevoerd hoeven te worden.

Een voorbeeld daarvan is de verlichting in het toilet: waarom zou je daar nog een lichtschakelaar plaatsen, als je het met een superkleine Larnitech sensor kunt automatiseren?

Maar ook de verlichting naar je kelder, garage of berging kun je natuurlijk uitstekend automatiseren met deze handige bewegingssensor.

De CW-M is een sensor die beweging kan meten.

Je sluit de CW-M aan op de CAN-bus; let daarbij op dat je de CAN-bus connector op de aangegeven wijze aanbrengt (volgens de aanwijzingen op het groene printje van de CW-M).

Ook andere uitvoeringen beschikbaar.

Naast deze inbouw bewegingssensor, hebben we nog veel meer sensoren in ons assortiment. Neem een kijkje op deze pagina voor een overzicht van alle mogelijkheden. De uitvoering van de CW-M is bijvoorbeeld ook verkrijgbaar met een geïntegreerde lichtsensor en infrarood emitter: de CW-MLI. Maar er zijn ook waterlekkage sensoren, temperatuursensoren, CO2 sensoren, luchtvochtigheidssensoren of een combinatie van deze: onze ‘multi-sensoren‘.

Zoek je uitgebreide informatie over dit product?

Klik dan op deze link om direct naar de uitgebreide Wiki-pagina van dit product te gaan, met diepgaande technische informatie, afbeeldingen, aansluitvoorbeelden en nog veel meer.

Technische specificaties van de CW-M

Sensoren voorBeweging (M van Motion)
Voeding11.5 … 27.5 V DC – Aanbevolen: 24V – 2.5A
Stroomverbruik (24V)50mA
Bus typeCAN-bus (4-draads)
MontageAan het plafond of wand
Materiaal behuizingABS
BeschermingsklasseIP40
Omgevingstemperatuur-10 … +50°C
Afmetingen17x17x60 mm
Gewicht30 gram