De Larnitech Metaforsa MF-10 met 10 geschakelde uitgangen en vele ingangen.

De Larnitech Metaforsa MF-10 server in het kort

De Metaforsa MF-10 server (kortweg MF-10) is de kleine broer van de DE-MG server.
De MF-10 is net zoals de DE-MG een volwaardige server, maar met 10 ingebouwde geschakelde uitgangen, 16 analoge ingangen en 4 digitale ingangen.

Bij deze Metaforsa server leveren we ook een voeding, 3 bewegingssensoren, 2 waterlekkage sensoren, 4 digitale temperatuursensoren en 4 magneetcontacten. Het is dus een complete ‘kit’: server, voeding en een aantal sensoren.

De perfecte oplossing voor hotelkamers, vakantiewoningen of appartementen.

De MF-10 is daarmee een ideale oplossing voor een hotelkamer, vakantiewoning of appartement. Het is binnen deze omgevingen de centrale server en je gebruikt hem om de Larnitech installatie te installeren + configureren. Ook wordt alle systeem-informatie over je Larnitech installatie hier opgeslagen, zoals logging van alle gebeurtenissen, de plugins die voor je Larnitech systeem beschikbaar zijn, updates e.d. De server bewaart alle historie (temperaturen, in- en uitschakelen van verlichting, sensor-informatie) gedurende 1 jaar.

Ook zorgt de MF-10 voor het converteren van het Ethernet-signaal naar CAN-bus en omgekeerd. De MF-10 heeft (in tegenstelling tot de DE-MG) geen ingebouwde IR-ontvanger.

De server is ook verantwoordelijk voor de afhandeling van push meldingen (push notifications); zowel voor iOS als Android. Bovendien ondersteunen we ook Viber en Telegram.

Alle componenten in een Larnitech Smart Home Systeem zijn absoluut veilig, dus ook de MF-10 server. Met behulp van een RSA- en AES256-encryptie is de communicatie tussen alle componenten gewaarborgd, zowel lokaal (LAN) als via de cloud (WAN).

Let op! De Metaforsa MF-10 is een uitlopend model, waarvan nog slechts enkele exemplaren voorradig zijn.

De Metaforsa MF-10 is er in twee uitvoeringen: als complete kit (met voeding en sensoren) en als OEM-uitvoering (zonder voeding en sensoren).

Er is ook een uitgebreide variant van de MF-10 met 4 dimbare uitgangen en een groot aantal ingangen. Dit is de Metaforsa MF-14.

Zoek je uitgebreide informatie over dit product?

Klik dan op deze link om direct naar de uitgebreide Wiki-pagina van dit product te gaan, met diepgaande technische informatie, afbeeldingen, aansluitvoorbeelden en nog veel meer.

Technische specificaties van de MF-10 server

Aantal schakelbare uitgangen10
Aantal eindgroepen3
Nominale spanning0-250V AC/DC
Maximale schakelstroom (per kanaal)8A
Maximale schakelstroom (1 groep)20A
Maximale schakelstroom (gehele module)45A
Connectie type voedingskabelConnector
Aantal analoge ingangen16
Aantal digitale ingangen 4
Maximale toegestane stroom op de gelijkstroom aansluiting50mA
Voeding11.5 … 12.5 V DC
Maximale stroom (12V)1A
Materiaal behuizingABS
BeschermingsklasseIP40
MontageDIN-rail (EN 60715)
Omgevingstemperatuur-10 … +50°C
Afmetingen156x110x58 mm
Gewicht350 g
Aantal DIN-modules9U