De Larnitech Metaforsa MF-14 met 10 geschakelde en 4 dimbare uitgangen.

De MF-14 in het kort

De Metaforsa MF-14 server (kortweg Metaforsa 2) is de opvolger van de Metaforsa MF-10.
De MF-14 is net zoals de DE-MG een volwaardige server, maar met 10 ingebouwde geschakelde uitgangen, 4 dimbare uitgangen, 24 analoge ingangen en 4 digitale ingangen.

Bij deze Metaforsa server leveren we ook een voeding, 3 bewegingssensoren, 2 waterlekkage sensoren, 4 digitale temperatuursensoren en 4 magneetcontacten. Het is dus een complete ‘kit’: server, voeding en een aantal sensoren.

De ideale oplossing voor hotelkamers, vakantiewoningen of appartementen!

De MF-14 is daarmee een ideale oplossing voor een hotelkamer, vakantiewoning of appartement. Het is binnen deze omgevingen de centrale server en je gebruikt hem om de Larnitech installatie te installeren + configureren. Ook wordt alle systeem-informatie over je Larnitech installatie hier opgeslagen, zoals logging van alle gebeurtenissen, de plugins die voor je Larnitech systeem beschikbaar zijn, updates e.d. De server bewaart alle historie (temperaturen, in- en uitschakelen van verlichting, sensor-informatie) gedurende 1 jaar.

Ook zorgt de MF-14 voor het converteren van het Ethernet-signaal naar CAN-bus en omgekeerd. De MF-14 heeft (in tegenstelling tot de DE-MG) geen ingebouwde IR-ontvanger.

De server is ook verantwoordelijk voor de afhandeling van push meldingen (push notifications); zowel voor iOS als Android. Bovendien ondersteunen we ook Viber en Telegram.

Alle componenten in een Larnitech Smart Home Systeem zijn absoluut veilig, dus ook de MF-14 server. Met behulp van een RSA- en AES256-encryptie is de communicatie tussen alle componenten gewaarborgd, zowel lokaal (LAN) als via de cloud (WAN).

Meerdere versies beschikbaar.

De Metaforsa MF-14 is er in twee uitvoeringen: als complete kit (met voeding en sensoren) en als OEM-uitvoering (zonder voeding en sensoren).

Daarnaast is er ook een Metaforsa beschikbaar met alleen 10 geschakelde uitgangen. Dit is de Metaforsa MF-10. Let echter wel op: dit is een uitlopend model.

Zoek je uitgebreide informatie over dit product?

Klik dan op deze link om direct naar de uitgebreide Wiki-pagina van dit product te gaan, met diepgaande technische informatie, afbeeldingen, aansluitvoorbeelden en nog veel meer.

Technische specificaties van de MF-14 server

Aantal schakelbare uitgangen10
Aantal eindgroepen10
Nominale spanning0-250V AC/DC
Maximale schakelstroom (per kanaal)16A
Maximale schakelstroom (gehele module)160A
Aantal dimbare uitgangen4
Type dimmerMosfet
DimtypeFase-afsnijding
Connectie type voedingskabelConnector
Aantal analoge ingangen24
Aantal digitale ingangen 4
Maximale toegestane stroom op de gelijkstroom aansluiting50mA
Voeding11.5 … 12.5 V DC
Maximale stroom (24V)0.5A
Materiaal behuizingABS
BeschermingsklasseIP40
MontageDIN-rail (EN 60715)
Omgevingstemperatuur-10 … +50°C
Afmetingen156x110x58 mm
Gewicht400 g
Aantal DIN-modules9U