De Larnitech CW-M-II bewegingssensor, geschikt voor inbouw in o.a. systeemplafond.

De CW-M-II in het kort

Met allerlei sensoren kun je je huis op een zodanig manier automatiseren, dat veel taken niet meer handmatig uitgevoerd hoeven te worden.

Een voorbeeld daarvan is de verlichting in het toilet: waarom zou je daar nog een lichtschakelaar plaatsen, als je het met een superkleine Larnitech sensor kunt automatiseren?

Maar ook de verlichting naar je kelder, garage of berging kun je natuurlijk uitstekend automatiseren met deze handige bewegingssensor.

De CW-M-II is een sensor die beweging kan meten. Het is de wat grotere versie van de CW-M, waarvan alleen maar een klein bolletje zichtbaar is als deze aan het plafond hangt.

Je sluit de CW-M-II aan op de CAN-bus; let daarbij op dat je de CAN-bus connector op de aangegeven wijze aanbrengt (volgens de aanwijzingen op het groene printje van de CW-M).

De CW-M-II is tevens verkrijgbaar in het zwart.

Ook andere uitvoeringen beschikbaar.

Naast deze inbouw bewegingssensor, hebben we nog veel meer sensoren in ons assortiment. Neem een kijkje op deze pagina voor een overzicht van alle mogelijkheden. De uitvoering van de CW-M-II is bijvoorbeeld ook verkrijgbaar met een geïntegreerde lichtsensor en infrarood emitter: de CW-MLI-II. Maar er zijn ook waterlekkage sensorentemperatuursensorenCO2 sensorenluchtvochtigheidssensoren of een combinatie van deze: onze ‘multi-sensoren‘.

Zoek je uitgebreide informatie over dit product?

Klik dan op deze link om direct naar de uitgebreide Wiki-pagina van dit product te gaan, met diepgaande technische informatie, afbeeldingen, aansluitvoorbeelden en nog veel meer.

Technische specificaties van de CW-M-II

Sensoren voorBeweging (M van Motion)
Voeding11.5 … 27.5 V DC – Aanbevolen: 24V – 2.5A
Stroomverbruik (24V)50mA
Bus typeCAN-bus (4-draads)
MontageAan het plafond (of eventueel wand)
Materiaal behuizingABS
BeschermingsklasseIP40
Omgevingstemperatuur-10 … +50°C
Afmetingen51x51x37 mm
Gewicht25 gram