Welkom!

Hartelijk welkom op de website van Larnitech. Leuk dat je ons gevonden hebt!

Waarschijnlijk ben je op deze website terechtgekomen omdat je op zoek bent naar een domotica-systeem voor je woning of bedrijfspand. Misschien ga je je huis of kantoor verbouwen, en wil je daar gelijk 1 of meerdere domotica-voorzieningen in meenemen. Of misschien ga je wel een nieuw huis of kantoor bouwen, en wil je hierin vanaf de basis domotica integreren. Dat is helemaal geweldig! Hoe eerder je je domotica-wensen bespreekbaar maakt met je installateur, aannemer of bouwkundig adviseur, hoe beter. Laat je vooral goed informeren over de mogelijkheden; dit zijn er namelijk nogal wat.

Bij ons ben je aan het goede (web-) adres om te kijken wat die mogelijkheden zijn. Op deze website proberen we je wegwijs te maken in alle oplossingen die we je kunnen aanbieden met Larnitech.

Het Larnitech Smart Home systeem is een zeer uitgebreid en compleet domotica-systeem, waarmee alle wensen op het gebied van domotica vervuld kunnen worden. Dat begint vaak met verlichting. Niet meer vele schakelaars op de muur om alle lampen en scenes te bedienen, maar slechts 1 schakelaar om bij binnenkomst in je woonkamer de meest gebruikte scene te activeren. De rest regel je gewoon met je eigen telefoon of tablet, die waarschijnlijk toch voortdurend naast je ligt op de bank of in je stoel. En als je het helemaal state-of-the-art wilt hebben, dan bedien je je verlichting (of rolluiken, of gordijnen, of …. ) gewoon met je stem. Want ook stembediening behoort tot de mogelijkheden van Larnitech.

Na de verlichting is de volgende stap in een domotica-installatie vaak de besturing van je gordijnen, rolluiken en/of screens. Niet meer elke ochtend en avond alle rolluiken handmatig bedienen, maar automatisch. Op een bepaald tijdstip, of gewoon bij zonsopgang- of ondergang. Het kan allemaal.

Duitse kwaliteit

 • Duitse kwaliteit: wij produceren alles in eigen beheer
 • Toegankelijke gratis app
 • We gebruiken bedraade technologie voor absolute stabiliteit

Eenvoudig

 • Iedereen kan onze app gebruiken: jong en oud
 • Bestuur je hele woning of bedrijfspand vanuit 1 app
 • Je kunt als eindgebruiker zelf eenvoudig tijdklokken instellen of scenes creëren

Innovatief

 • We houden je installatie continue up-to-date met nieuwe updates en mogelijkheden
 • Onze gratis Larnitech app is geschikt voor iOS, Android, Linux en Windows
 • Gratis integratie met Siri, Google Assistant en Alexa.

De voordelen

 • Aantrekkelijke prijs
 • Gratis updates voor het systeem
 • Je hebt de investering in een slimme woning of bedrijfspand snel terugverdiend omdat besparingen tot 30% mogelijk zijn!

Onze oplossingen

Bestuur je hele huis of kantoor vanuit onze Larnitech app! Eenvoudige interface en navigatie Verschillende lay-outs in de interface Compacte touchscreens

Ontdek de Metaforsa: onze kant-en-klare instap server!

Heb je een vakantiewoning, klein appartement of kleine 1-gezinswoning? Dan is onze Metaforsa server de oplossing voor het slim maken van je woning. Het is een complete kit met de meest gebruikte populaire mogelijkheden.  De Metaforsa wordt geleverd inclusief een voeding, magneetcontacten, waterleksensoren, bewegingssensoren en temperatuursensoren. Vraag ernaar bij je Larnitech dealer!

De mogelijkheden

Zeer stabiel

Het Larnitech Smart Home Systeem is zo stabiel omdat alle onderdelen zelfstandig draaien. Voor de werking van alle onderdelen is in principe geen centrale server nodig. We gebruiken deze wel (bijvoorbeeld voor de bediening via de Larnitech app), maar als je de server zou wegnemen in je installatie, draait alles gewoon door. Ook als er geen internet beschikbaar is vanuit je interprovider!

Absoluut veilig

Het Larnitech Smart Home Systeem is ontwikkeld en gebouwd met maar 1 doel: absolute veiligheid.

De techniek die banken gebruiken in je Telebankieren app, gebruiken wij ook voor de communicatie tussen de onderdelen van het Larnitech Smart Home Systeem.

Uitgebreid rechtensysteem

Je wilt niet dat je kinderen alles mogen bedienen via de gratis Larnitech app?
Of dat je ouders niet alle functies kunnen gebruiken? Dat kan!

Binnen het Larnitech Smart Home Systeem is het mogelijk om verschillende gebruikers aan te maken, die verschillende functies kunnen bedienen.

Zo bepaal je zelf , wie wat mag bedienen!

Ingebouwde historie

Wil je wel eens weten, hoe laat je zoon of dochter gisteravond ging slapen? Wanneer de lampen op de slaapkamer uitgingen?

Zonder extra hard- of software te hoeven aanschaffen, kun je van alle onderdelen in je Larnitech Smart Home Systeem de historie raadplegen.

Zo zie je exact wanneer de verlichting in de slaapkamer heeft aangestaan. Of welke temperatuur er in een bepaalde ruimte was op een bepaald tijdstip.

Zonder extra kosten bewaren we alle historie een jaar lang!

Gebruik van plattegronden

Standaard bieden we je twee verschillende layouts in de gratis Larnitech app.

Maar indien gewenst, kan je Larnitech dealer ook plattegronden van je woning maken, zodat je eenvoudig de weg door het huis kunt vinden.

Let op: hieraan zijn wel extra kosten verbonden.

Jij bent ‘eigen baas’ over je domotica-systeem

Zit jij als klant te wachten op rekeningen van je installateur voor kleine zaken die je aangepast wilt zien in je Larnitech Smart Home Systeem?
Niet? Dan doe je het toch lekker zèlf?

Want binnen het Larnitech Smart Home Systeem ben jij (de gebruiker) zèlf in staat om alle relevante zaken te wijzigen: tijdklokken, scenes, welke schakelaar wat doet, enzovoort.
Zonder dat daarvoor een telefoontje nodig is naar je installateur of system-integrator!

En kom je er toch niet even helemaal uit? Dan kan de installateur altijd even meekijken om je op weg te helpen.

Met de Larnitech app bestuur je:

 • Klimaat
 • Verlichting
 • Beveiliging
 • Multimedia
 • Huishoudelijke apparatuur
 • Waterlekkage
 • CO2 niveaus

en nog veel meer…

Probeer het zelf!

Wil je nu wel eens zèlf ervaren hoe de Larnitech app werkt? Nou, dat kan!

Hieronder zie je links een smartphone, met daarop onze gratis Larnitech app. Je zult zien, dat de opbouw heel gemakkelijk is:

 • In de linker bovenhoek zie je altijd de naam staan van de ruimte waar je op dat moment aan het bedienen bent
 • Je kunt op de naam van de ruimte klikken, om de lijst met andere ruimten te openen
 • Klik op de gewenste ruimte. Rechts van de naam van de ruimte krijg je nu een aantal icoontjes, met de verschillende functionaliteiten. Deze kunnen per ruimte verschillende zijn. Klik op 1 van de icoontjes, en je zult zien dat de betreffende onderdelen in de ruimte verschijnen. Klik erop, en bekijk het resultaat rechts op de plattegrond van het woonhuis.
 • Weet je het even niet meer? Klik dan altijd in de linker bovenhoek op de naam van de ruimte, en je krijgt altijd weer de lijst te zien met alle beschikbare ruimten!
 • Handig toch???

In de demo kun je slechts 1 functie per keer gebruiken; in de echte Larnitech app kun je uiteraard net zoveel functies tegelijk gebruiken als je zelf wilt.

Probeer het zelf! Bezoek onze website op je PC of laptop, en test de verschillende mogelijkheden van de Larnitech app. Je zult zien hoe eenvoudig en gemakkelijk de app te bedienen is.
Je kunt ook de app downloaden uit de Apple of Google Play store en kiezen voor de demo-mode.

Hartelijk welkom op de nieuwe website van Larnitech Nederland BV! We hopen je hiermee nog beter van dienst te zijn. Heb je vragen over onze producten? Neem contact met ons op! We helpen je graag! Team Larnitech Nederland BV x