De Larnitech BW-LSA waterlekkage module

De BW-LSA in het kort

Om vervelende lekkages in je woonhuis of bedrijfspand te voorkomen, ontwikkelden we de BW-LSA. Op deze waterlek sensor adapter kun je 2 waterleksensoren aansluiten, die via de logica van Larnitech een waterklep kunnen afsluiten.

We hebben twee soorten waterleksensoren: een opbouwversie en een inbouwversie.

De adapter controleert tevens de aanwezigheid en status van de aangesloten waterleksensoren, zodat je een waarschuwing krijg als daar iets mee aan de hand is.

Je kunt bijvoorbeeld een waterklep aansluiten op een DW-LC10 voor de toevoer van water naar de wasmachine of vaatwasser. Constateert 1 van de waterleksensoren (je kunt er 2 aansluiten op deze module) een waterlek, dan zal de waterklep automatisch gesloten worden. Uiteraard krijg je daar ook een melding van op de gratis Larnitech app, waarmee je alles ook direct kun visualiseren. De Larnitech app is geschikt voor iOS, Android, Windows en Linux.

Ook opbouwversie beschikbaar.

Zoek je een opbouwversie van deze waterlekkage module? Kijk dan eens naar onze Larnitech DW-WL02 module. Dit is een 2-kanaals actor, geschikt voor 4 waterleksensoren en 2 waterkleppen.

Zoek je uitgebreide informatie over dit product?

Klik dan op deze link om direct naar de uitgebreide Wiki-pagina van dit product te gaan, met diepgaande technische informatie, afbeeldingen, aansluitvoorbeelden en nog veel meer.

Technische specificaties van de BW-LSA waterlekkage adapter

Aantal ingangen2
Compatibel metEW-WL (inbouw waterlekkage sensor)
FW-WL (opbouw waterlekkage sensor)
Voeding11.5… 27.5 V DC van de CAN-bus
Stroomverbruik (24V)65mA
Output voltage12V
Output stroom20mA
Materiaal behuizingABS
BeschermingsklasseIP40
MontageAchter een wandschakelaar of in een centraaldoos
Omgevingstemperatuur-10 … +50°C
Afmetingen45x42x14 mm
Gewicht15 gram